Search:
Vågane Viste | Om oss
35
page-template-default,page,page-id-35,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-1.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,fade_push_text_top,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Velkommen til oss med dine idéer!

Alt innen spesialinteriør.

Vågane Viste - Om oss

Vi skaper bedre omgivelser.

Vi i Vågane Viste AS er en møbelsnekkervirksomhet med ekspertise innen design, produksjon og montering av spesialinteriør samt lakkering. Vårt håndverk skal gjøre dine omgivelser både vakrere og mer funksjonelle, slik at du får en enda bedre tilværelse.

Vi vil utfordres!

Uansett hva vi leverer og hvem vil leverer til: Du som kunde skal aldri være i tvil om at våre produkter er ekte håndverk, samvittighetsfullt utført med presisjon og intuisjon. Kom gjerne til oss med noe du tror ikke lar seg gjøre – vi vil utfordres!

Vågane Viste - Om oss

Historie

Vågane Viste AS ble etablert 1999 i Randaberg. Den gang talte vi 3 medarbeidere, men vi har vokst i takt med oppgavemengden. I dag er vi 10 gode kollegaer med lidenskap for godt håndverk. I 2005 kjøpte vi en næringstomt i Stavanger og flyttet inn i eget bygg på 1200 m2 i Finnestadsvingen 30. Her har vi en stor og moderne maskinpark tilpasset vår produksjon og dine idéer.